Wij zijn alleen op afspraak geopend.
Tel DE: +49 (0)2822 5375722 | Tel NL: +31 (0) 315 315 120
nlEnglishDeutschFrançais

Over Ons

Over RD Classics

Ontstaan uit liefde voor klassieke auto's en oldtimers.

RD Classics is ontstaan uit passie en liefde voor prachtige Amerikaanse oldtimers en klassieke auto’s. Door onze jarenlange ervaring met inkoop, verkoop en bemiddeling is RD Classics uitgegroeid tot een bekend fenomeen in de oldtimerwereld en een van de grootste handelaren van Europa.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor exclusieve verzamelaars objecten, prachtige Jukeboxen, Neons en overige Specials!

Wij hebben altijd ruim 200 klassiekers op voorraad! Onze prachtige showroom heeft een oppervlakte van maarliefst 6.000 m². U vindt bij ons de bekende merken als Ford, Buick, Cadillac, Chrysler, en Chevrolet. Maar ook voor de exclusieve klassiekers, sportauto’s en exoten bent u bij ons op het juiste adres! Bij RD Classics proeft u de American Lifestyle! Kom gerust eens langs of neem alvast online een kijkje in onze altijd wisselende collectie. Al onze auto’s zijn altijd te bezichtigen in onze gigantische Showroom, tenzij anders vermeld.

RD Classics importeert voornamelijk klassieke oldtimers uit de Verenigde Staten. Dankzij onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met transporteurs, kunnen wij uw oldtimer overal ter wereld leveren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ons bedrijf beschikt over een professionele werkplaats met een uitstekende service, gespecialiseerd in oldtimers. Onze gedreven en vriendelijke monteurs zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van uw oldtimer. Door onze jarenlange ervaring met oldtimers weten wij waar we op moeten letten. Onze auto’s worden allemaal grondig getest en gecontroleerd voordat ze worden verkocht. Een oldtimer van RD Classics is dus zorgeloos genieten!